top-10-parfumuri-persistente

Top 10 cele mai persistente parfumuri TESTER

De multe ori auzim urmatoarea intrebare legata de parfumuri: “Cat persista parfumul pe haine sau pe piele?”. Ei bine, buna intrebare. In primul rand, nu ar trebui sa folosim parfumul pentru haine pentru ca in combinatie cu alte mirosuri ce se “prind” de haine, se poate ajuge la ceva nu tocmai placut. Parfumul se pulverizeaza direct pe piele. Insa pe noi ne intereseaza acum cat persista un parfum.
Persistenta unui parfum depinde de mai multi factori si aici intervine tipul de piele, sezonul (cald sau rece), starea de spirit, etc. Nu vi s-a intamplat niciodata sa testati in magazin si dumneavoastra si altcineva acelasi parfum si sa miroasa diferit? Cu siguranta da.
Ne-am gandit sa va venim in ajutor si sa va facem o lista cu top 10 cele mai persistente parfumuri TESTER cunoscute in prezent pe piata. Este greu sa le punem intr-o ordine anume avand in vedere ca sunt parfumuri TESTER de dama, de barbate si unisex. Asa ca le-am aranjat aleatoriu, ordinea neavand o mare importanta, insa parfumurile de mai jos sunt cele mai presistente de pe piata.

1. Clive Christian No.1


Unul dintre cele mai persistente parfumuri este totodata cel mai scump parfum al tuturor timpurilor. Inca nu v-ati dat seama care este? Clive Christian No.1 este parfumul despre care va vorbesc. Este o capodopera a parfumierilor, o esenta inegalabila. Multitudinea ingredientelor nu i-a descurajat pe parfumieri, ci i-a determinat sa scoata ce e mai bun din ele. O alta parte foarte interesanta la acest parfum este faptul ca anual sunt realizate doar cateva mii de bucati si, de la an la an, parfumul este usor diferit pentru ca ingredientele fie nu mai au aceeasi putere, fie unele ingredient nu au putut fi gasite. Ca persistenta, ca despre asta vorbim acum, dureaza 10ore+.

2. Sospiro Wardasina


⦁O alta casa emblematica si de success a adus pe piata un alt parfum deosebit atat prin miros, cat si prin persistenta. Este vorba despre mirificul Sospiro Wardasina, ce ne aduce note emblematice din Orientul Mijlociu. Este un parfum al luxului, al bogatiei si descrie putere, suprematie. De cand vedem recipientul ne dam seama ca este un parfum ce ne va ramane intiparit in minte multa vreme. Parfumul Sospiro Wardasina persista un timp indelungat, uneori fiind prezent chiar si dupa dus. Ca timp, persistenta este de 8 ore+.

3. Black Orchid

Celebra casa Tom Ford ne aduce si ea un parfum emblematic si deasemenea persistent. Black Orchid este “inculpatul”. Orhideea neagra si notele de tutun invaluie in mister si da grandoare purtatorului. Este un ideal al parfumurilor Tom Ford, foarte apreciat atat de doamne, cat si de domni. Poate fi purtat la evenimente special, fiind un parfum intunecat, misterios si sensual. In ceea ce priveste persistenta, se incadreaza perfect la categoria 8ore+.

4. Black Opium

Nici parfumierul Yves Saint Laurent nu s-a lasat mai prejos si a adus celebrul si sofisticatulBlack Opium, un parfum irezistibil pentru femei. Notele de cafea, unice ca intensitate intr-un parfum, fac din Black Opium o capodopera, “o icoana” a parfumurilor. Este o “cafea florala” irezistibila, care te ademeneste ca intr-o capcana in mrejele ei. Persistenta este indelungata, depasind cu usurinta 8 ore pe piele.

5. Tobacco Vanille


Un alt parfum semnat Tom Ford cucereste topul celor mai persistente parfumuri. Cred ca stiti si dumneavoastra la cine ma refer si va dau si un indiciu: note de tabac impletite cu vanilie. Probabil v-ati dat seama ca este vorba de Tobacco Vanille, Este un parfum al geniului, inspiratie pentru numeroase colectii din industria modei. Descrie atat de multe stari, de sentimente incat este greu de caracterizat. Tobacco Vanille reprezinta viata si moarte, dragoste si ura si poate fi purtat oricand. Persistenta este indelungata si poate depasi cu usurinta 8 ore pe piele, uneori chiar 10 ore.

6. ThierryMuglerAlien

Parfumul TESTER al lui Thierry MuglerAlien, destinat in exclusivitate doamnelor este un alt parfum persistent si calduros. Miresmele lui sunt desprinse parca dintr-o alta galaxie si aduc in prim plan eleganta si lux. Ingredientele nu sunt numeroase, insa sunt puse in cantitati atat de bine gandite, incat a reiesit un parfum extraordinar, seducator si senzual. Persista pe piele 8 ore+.

7.  Acqua di Gio PROFUMO

Casa Armani este intotdeauna printre cele mai bune si aduce si ea un parfum sofisticat, misterios, ce descrie prin intermediul simturilor viata tanarului Giorgio Armani. Vorbin despre Acqua di Gio PROFUMO, un parfum TESTER inegalabil, ce ne aduce calmul Marii Mediterane de la prima pulverizare. Persistenta este indelungata, trecand testul celor 8 ore.

8. Terre D’Hermes

Parfumul tester Terre D’Hermes este o capodopera in ceea ce priveste parfumeria masculina. Este un parfum care stie foarte bine sa-si ascunda calitatile sau putem spune mai corect ca le putem identifica greu pentru ca ele sunt foarte multe, asa ca fiecare vine cu propia idee. Scoate in evidenta masculinitatea si evoca mister in jurul celui ce il poarta. Este imposibil sa nu te impresioneze acest parfum din incipit si pana la final. Durata in care este prezent pe piele este de aproximativ 8 ore. 

9. Miss Dior

Nici casa Dior nu isi ascunde talentele in ceea ce priveste persistenta unui parfum. Renumitul Miss Dior este un symbol al feminitatii si al frumusetii natural. Stim foarte bine ca purtatea unui parfum ne defineste oarecum personalitatea. Daca simtim o perioada indelungata un parfum la o persoana anume, ajungem sa-l asociem cu persoana. De fiecare data cand vom simti parfumul ne vom gandi la acea persoana. Cu toate ca are drept tinta publicul tanar, care este mereu active, Miss Dior persist ape piele mai bine de 6 ore. 

10. Chanel No.5

Este unul dintre cele mai longevive parfumuri ale tuturor timpurilor. Marilyn Monroe a fost una dintre fanele acestui parfum, insa si acum are destule curtezane. Este un parfum classic, ce se adreseaza doamnelor de toate varstele.Persistenta este indelungata, depasind 6 ore.

In incheiere vreau sa va spun ca timpul de persistenta al fiecarui parfum este orientativ. El poate sa difere in functie de factorii mentionati la inceput. Insa marja de eroare este de +-1 ora. Purtati cu incredere parfumuri, va vor face sa va simtiti bine si pretiosi.

Leave your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *