tom-ford-private-blend

Tom Ford – Brandul care a cucerit lumea

Parfumurile Tom Ford

Tom Ford, renumit designer si nu numai, a cucerit industria parfumurilor cu afacerea sa de success, facand din propriul nume un brand care a atras atentia tuturor.Printre cele mai bine cotate parfumuri Tom Ford vom aminti: Tom Ford Black Orchid, Tom Ford White Patchouli (pentru doamne) sau Tom Ford Noir, Tom Ford Neroli Portofino (pentru domni). 

Tom Ford Black Orchid 

Putem spune ca este un parfum ce inspira eleganta print-o mireasma intunecata. Este cel mai renumit parfum al casei Tom Ford. O esenta puternica, pentru doamne, ce inspira siguranta, incredere in sine si totodata senzualitate debordanta. Lemnul de santal in combinatie cu ciocolata si vanilia te vor face sa intorci capul dupa oricine il poarta. Insa piesa de rezistenta ca si esenta este, dupa cum spune si numele, orhideea neagra care va incita si cele mai pretioase simturi.

Tom Ford White Patchouli

Este un parfum de zi, dar cu toate acesta foarte rafinat si aroma sa florala este ideala pentru oricine doreste sa fie remarcat. Mireasma fresh si imbietoare este oferita de esentele de bergamota, bujor, iasomie si trandafir. Insa placerea simturilor este atrasa de esentele de mosc si, dupa cum spune si numele, de patchouli. Este un parfum distinct, pastrat intr-un ambalaj luminous care nu poate fi trecut cu vederea.

Sa nu-i neglijam nici pe domni si le putem spune ca si ei sunt foarte norocosi. Tom Ford are si pentru ei o gama variata de parfumuri. Printre cele mai cunoscute parfumuri pentru domni este Tom Ford Noir, o esenta deosebita pentru barbati adevarati, ce ofera o nota sexy, plina de eleganta si bun gust. Notele orientale amestecate cu bergamota, verbena, chimen, piper negru si, probabil nu va asteptati, vanilie dau un amestec pe cat de sofisticat, pe atat de atragator si sensual.

Tom Ford Neroli Portofino

Si numele ne duce cu gandul la lux, la stalucirea si extravaganta Italiei si la valurile Mediteranei. Esentele de baza ale acestui parfum sunt bergamota, mandarina, lavanda, lamiae si rozmarin, amestecat cu iasomie si neroli.

Leave your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *