amouage-honour-woman

Amouage Honour Apă de Parfum

Amouage Honour Apă de Parfum

Este un parfum intens, aromat-lemnos, care a fost lansat de celebra casă de parfum Amouage în anul 2011 în două versiuni, pentru bărbați și pentru femei.


Casa Amouage

Este cunoscută în lumea parfumeriei pentru originalitatea sa și pentru raritatea și calitatea deosebită a ingredientelor folosite în crearea de parfumuri. 


A fost înființată în 1983 în Oman, de către însuși sultanul Omanului, având ca scop reînvierea înaltei arte a parfumeriei orientale de tradiție. Ingredientele folosite în crearea parfumurilor Amouage sunt rare, specifice numai zonei Omanului, ceea ce conferă parfumurilor unicitate și exclusivitate.

Casa Amouage a colaborat, de-a lungul timpului, cu unii dintre cei mai cunoscuți parfumieri din întreaga lume. Rezultatul fiind o colecție impresionantă de parfumuri în care tradiția, clasicismul și modernitatea se îmbină armonios. Asemenea parfumurilor, recipientele sunt inspirate de tradiția regiunii Omanului.


Parfumul Amouage Honor a fost inspirat de opera lui Puccini, Madame Butterfly, care spune povestea emoționantă a unei gheișe japoneze. Versiunea masculină a parfumului, Amouage Honor for Man este inspirată de sentimentele fiului Madamei Butterfly.

Esența parfumului are acorduri nostalgice, care fac trimitere la trecut. Compoziția condimentat-lemnoasă este alcătuită din ingrediente de bază precum lemn de cedar, mosc, tămâie, patchouli și boabe de tonka. Notele de mijloc sunt conferite de mușcată, nucșoară și elemi iar notele de vârf se compun din piper roz și piper negru. 


Plin de emoție și fantezie, amintește, prin mirosul său elegant și pătrunzător, de atmosfera clasică prezentă într-o poveste precum cea a Madamei Butterfly. Elegant și cultivat, Amouage Honor este dedicat bărbaților pentru care demnitatea și onoarea sunt mai presus decât orice.

Leave your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *